FODBOLD: Serie 2

Nibe – Farsø/Ullits 2-1 (0-0)

Målscorere: Andreas Schunck og Nicklas Schunck

Nibe skulle for anden gang i påsken i aktion på grønsværen. Denne gang var det de hvide fra Farsø, som stod over for de sultne grønne ørne fra Nibe. På en kold 2. påskedag var der derfor dømt topopgør mellem disse to formstærke hold. Nibe måtte til dagens kamp undvære den aldrende Mick Andersen, i hans sted var den purunge Simon Valentin udtaget.

Kampen startede med Nibe-dominans, hvor en stærke venstre side gav gæsterne noget at se til. Ingen af holdene tilspillede sig de helt store chancer, men det var dog hjemmeholdet der havde spillet. I slutningen af 1. halvleg måtte Jesper Droob lade sig udskifte; ind kom Nicklas Madsen.

Da stadionuret rundede de 57 minutter kom gæsterne ufortjent foran. Nibe lavede så en taktisk ændring og satte Simon Valentin ind på banen. Nibe pressede mere og mere på, men de åbne chancer udeblev.

I dommerens tillægstid, blev den noget slidte Andreas Schunck sendt afsted mod baglinjen og med en perfekt aflevering til storebror, Nicklas Schunck, kunne han udligne til 1-1. Fuld fortjent efter spil og chancer. Bolden var knap givet op, før Andreas Schunck blev sendt alene med Farsø’s keeper og her skuffede han ikke. 2-1 til Nibe i det 94 minut. Farsø sendte som et sidste forsøg på udligning et hjørnespark på overliggeren med 10 sekunder igen.

På fredag står den på endnu et lokalopgør – denne gang mod Gundersted på udebane. En kamp hvor Nibe kommer på en mandfolkeprøve.

Omvendt så skal Nibe bare spille deres eget spil, så skal de gule og sorte nok få deres at se til.