FODBOLD – Serie 3

LKB Gistrup - St. Restrup IF: 1-4 (1-1)

Målscorer: 0-1: Malthe Kristensen, 1-2: Jens Holt, 1-3: Benjamin Ajero, 1-4: Emil Fisker

St. Restrup IF skulle den forløbne weekend forsøge at fortsætte sin flotte sæsonstart på udebane mod LKB Gistrup. Til opgøret var holdet uden den stærke angriber Christian Montoya

Kampen startede med St. Restrup IF i teten. LKB Gistrup var utroligt defensivt orienteret, og stod med alle mand langt tilbage på egen banehalvdel. Efter 15 minutter slap Anders Holt igennem, og LKB Gistrup måtte bruge ulovlige midler for at stoppe ham. Dommeren dømte korrekt straffespark. Dette scorede Malthe Kristensen sikkert på til 0-1. Efter 40 minutter fik LKB Gistrup udlignet til 1-1 efter et hjørnespark. Dette var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg var spil til et mål. LKB Gistrup-holdet ville absolut intet. Efter 55 minutter gjorde Jens Holt det til 1-2, da han var hurtigst over en ripost, og sendte bolden i mål. Efter 65 minutter var scenariet det samme. Denne gang var det Benjamin Ajero der var hurtigst i tanke og handling, og sparkede en andenbold i mål til 1-3. Mod kampens slutning fik Emil Fisker også vist sig i målscorens rolle, da han flot sparkende bolden i mål til slutresultatet; 1-4.