FODBOLD, serie 1

Nibe - Ulbjerg: 5-1 (2-0)

Mål for Nibe: Asbjørn Corfitz Jensen 1, Andreas Schunck 3, Niclas Schunk 1.

Nibe Boldklubs bedste mandskab i serie 1 kunne lørdag sikre sig endnu en halvsæson i serie 1.

Lørdag skulle Nibe Boldklubs hold i serie 1 op mod Ulbjerg om direkte nedrykning. Nibe var tvunget til vinde med enten 1-0 eller med to overskydende mål for at blive endnu en sæson i serie 1. Der var derfor lagt op til et yderst spændende opgør, hvor mere end 100 tilskuere var på plads i kulden.

Nibe startede kampen nervøs i de første 5 minutter, men derefter stod der næsten Nibe på resten af halvegen. Imponerende angreb med flotte opspil, tempo og gejst gjorde at Uldbjerg ikke vidste hvad ben de skulle stå på. Efter 15 minutter kom den første Nibe chance. Et flot opspil, hvor brødrene Schunck viste, hvor godt de kender hinanden. Niclas bliver spillet i dybden, hvorefter han i blinde finder Andreas som alene med målmanden desværre brændte.

Kort tid efter fandt Andreas Schunck midtbanemotoren Asbjørn Corfitz som med et velplaceret skud sender den i mål til 1-0. Kort tid efter kommer Martin Sandvej stormende ind i feltet og bliver nedlagt. Andreas Schunck scorede sikkert til 2-0. En flot første halveg med Nibe dominans. 

Anden halveg var få minutter  gammel, da Andreas Schunck

efter et endnu et flot angreb gør det til 3-0. Så var Ulbjerg presset, da de nu skulle op og score 2 mål. Ulbjerg begyndte først derefter at røre på sig, hvor Nibe to gange måtte redde bolden på strejen. 20 minutter inde i anden halvleg får Henrik Bruun ikke afviklet en situation, som i første omgang så ufarlig ud. Ulbjerg får reduceret til 3-1 og får derefter gejsten tilbage efter ikke at have været tilstede i kampen. Nibe bliver de næste 15 minutter presset tilbage, men forsvaret og Mikkel Møller står godt imod. 

Med 15 minutter tilbage finder Nibe dog et af sine velkendte og flotte opspil frem igen. En storspillende Andreas Schunck vender rundt på en tallerken og tørrer en modspiller, hvorefter han skyder bolden flot i det lange hjørne til 4-1. Ulbjerg gav derefter op og Nibe fortsatte sit flotte spil. Også en storspillende Andreas Bødker var tæt på flere gange. 5 minutter før tid fandt Andreas Schunck brormand på kanten af feltet som med en klinisk afslutning afgjorde det til 5-1.

Efteråret sluttede som det startede, med en knusende og imponerende 5-1 sejr. 

Det var da også en stolt træner Henrik Bruun som sagde efter kampen: »Jeg er så stolt af mine spillere. Vi har ligget under stregen siden 4. runde, men vi bliver ved med at kæmpe til det sidste«. Han fortsætter: »Vi skulle uden tvivl vænne os til serie 1, hvilket pointene også fortæller, da vi kun lavede 4 point i den første halvdel men sluttede af med hele 14 point i den sidste halvdel af efteråret«.

Nu er der en velfortjent pause til spillerne på 3 måneder. Derefter står en god og lang forberedelse til endnu en sæson i serie 1. 

Holdleder Allan Nicolajsen retter en stor tak for den massive støtte, spillerne har fået sæsonen igennem, hvor mange tilskuere har trodset den bidende kulde.