For nylig spillede Nibe /Aars U 14 drenge om oprykning til Liga 2. Kampen blev spillet på neutral grund i Galten ved Aarhus, mod Haderslev FK.

Forud var den sammenbragte flok blevet spillet godt og grundigt sammen gennem to halvsæsonner. Først vandt holdet deres kreds, i mesterrækken foråret 2017. Desværre tabte holdet til de senere jyske mestre og oprykkere Varde IF. Hvilket betød at holdet blev i samme række, nu benævnt Liga 3.

Men holdet viste gode takter og godt spil så resultaterne blev derefter. De vandt igen deres kreds med 10 kampe 27 po int og + 39 i målscore hvorfor de skulle spille om oprykning til Liga 2. På en råkold og blæsende søndag eftermiddag startede Haderslev med at lægge et stort pres. Dette resulterede i en 1-0 føring efter ca. 10 minutter. Derefter vågnede Nibe/Aars op og med en koncentreret og effektiv indsats gennem resten af kampen blev Haderslev sendt hjem til det sønderjyske med et nederlag på 1-6. Alle på holdet bidrog med deres forskellige kvaliteter og kompetencer til at vi fik endnu en succesfuld sæson såvel socialt som sportsligt.