HÅNDBOLD, herrer, 3. division

Nibe HK – Thisted 30-25 (17-13)

Målscorere for Nibe HK: Frederik Dahl 7 mål, Anders Droob, Mads Espensen og Mads Krogh hver 4 mål, Mikkel Pedersen og Frederik Skak hver 3 mål, Henrik Jensen, Rasmus Skoda hver 2 mål, Magnus Veggerby 1 mål.

– Løragens kamp mod Thisted formede sig lige som vi havde forventet. Thisted forsøgte at trække tempoet ud af kampen, i håb om at vi ville falde i fælden og spille på deres præmisser. Det lykkedes heldigvis ikke for dem, alle mand steppede op, vi holdt højt tempo og vi holdt vores aftaler. Vi spillede en rigtig solid kamp i dag og det er jeg meget glad for udtaler holdets træner Jan Frank.

I første halvleg spillede Thisted solidt både i angrebsspillet og de stod god i forsvaret, men så snart de lavede fejl, straffede Nibe HK  dem og især Frederik Dahl skal fremhæves, han spilede en super halvleg hvor han lavede 7 mål på 7 forsøg, og første halvleg endte fortjent med en føring til Nibe HK på 17-13.

I anden halvleg udbyggede Nibe HK føringen til 28-20 inden Nibe holdet slap grebet om kampen en anelse, så Thisted kunne lave 4 hurtige scoringer., Til slut strammede Nibe HK igen grebet og sluttede kampen bedst med en sikker sejr på 30-25.

Nibe HK kan nu gå julen i møde på en 7. plads i rækken, det er bestemt godkendt udtaler holdleder Morten Dahl efter kampen.

Nibes spillere har dog en kamp mere inden juleferien, da holdet træder ind i Santander Cup i fjerde runde, hvor de møder Aalestrup på udebane torsdag d. 21 december.