Nibe havde chancen for at vippe Aalestrup ud af pokalturneringen, men det glippede for Nibe i de sidste sekunder af kampen.

HÅNDBOLD - herrer - Santander Cup

Aalestrup IF (3. div.) – Nibe HK (3. div.): 25-24 (16-14)

Mål for Nibe HK: Anders Møller Droob 5 mål, Frederik Dahl – Mads Krogh og Frederik Skak hver 4 mål, Andreas  bruunsgaard 3 mål, Mikkel Pedersen 2 mål, Rasmus Skoda og Magnus Veggerby hver 1 mål.

I fjerde runde af pokalturneringen Santander Cup havde Nibe HK trukket Aalestrup IF (3. div) på udebane i Aalestrup.

Sidst Nibe HK mødte Aalestrup var det en tæt kamp, som Nibe tabte i de sidste 10 minutter – så der var ud over avancement i Santander Cup også lagt op til revanche udtaler træner Jan Frank før kampen.

Første halvleg startede godt for Nibe HK, der kom foran med 6-3 i de første 10 minutter, men en 2 minutters udvisning til Nibe HK fik sat gang i Aalestrup, som vandt de næste 5 minutter med 5-0. Herefter hang Nibe HK kun lige med resten af halvlegen, som endte 16 -14 i hjemmeholdets favør.

I anden halvleg startede spillet meget nervøst for Nibe, så Aalestrup efter 18 minutter førte med 6 mål. – Vi brænder alt for meget i den her periode og gør det alt for nemt for Aalestrup at styre spillets gang, fortæller Jan Frank. Men så ændrer kampbilledet sig totalt de sidste 10 minutter. Her er det Aalestrup der mister modet og momentum så Nibe HK i de sidste sekunder har chancen for at udligne og fremtvinge forlænget spilletid.

De sidste 10 minutter er en rigtig mandfolke præstation  fra alle spillere og skal jeg fremhæve en spiller, så kæmper Frederik Dahl stenhårdt i slutfasen. Derfor er det også rigtig synd, at det netop er ham der misser den sidste chance for udligning. Men han tager ansvaret og giver sig 100%, det er vigtigt og det er sådan noget der giver hår på brystet fremover til en ung spiller udtaler Jan Frank efter kampen.