Jeg vil se ild i øjnene og blod på knæerne, lyder det fra en ærgerlig Nibe-træner.

HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Randers KFUM – Nibe HK 24-17 (16-8)

Målscorere for Nibe: Anders Møller Droob, Mads Krogh og Christian Hedegaard hver 3 mål, Mathias Johansen, Frederik Skak og Mikkel Pedersen hver 2 mål, Frederik Dahl og Andreas Brunsgaard hver 1 mål.

Kampen i Randers var en af de kampe vi skal have bearbejdet over en træningsaften, og så er det ellers ud af kroppen med den i en fart. Vi spillede langt fra op til det niveau vi kan og bør på nuværende tidspunkt i sæsonen udtaler træner Jan Frank efter kampen.

Kampen kan opsummeres i ét afsnit, for både første og anden halvleg bar præg af at Nibe HK slet ikke kom i gang i kampen; Nibe brændte og tog alt for mange forhastede og dårlige beslutninger, som kampen skred frem og »panikken« bredte sig. 

Nibe-træneren fortsætter: Randers havde en OK målmand, som vi slet ikke formåede at skyde hul på. Og det var sådan set det bidrag Randers kom med i kampen, resten af nederlaget stod vi selv for, og det er det, der ærgrer mig mest her efter kampen udtaler træner Jan Frank.

Vi skal havde fundet meget mere vildskab og viljestyrke frem til de sidste kampe. Jeg vil se ild i øjnene og blod på knæerne, så det starter vi med til træning allerede torsdag aften, slutter Jan Frank.