HÅNDBOLD - Serie 1, damer

Nibe HK - IK 1919 Aalborg: 21-25

Der var på forhånd tale om en afgørende kamp for Nibe Håndboldklubs bedste damehold i serie 1, da de lørdag mødte IK 1919 fra Aalborg.

Kunne Nibe vinde – eller blot tilkæmpe sig et enkelt point, ville holdet være sikret endnu en halvsæson i serie 1. Et nederlag derimod, ville kaste holdet ud i en mulig kamp om at undgå nedrykning. For selv om Nibe med en sejr i sæsonens sidste kamp måske kan undgå dette scenarie, skal man huske, det er topholdet fra Strandby-Elling, der er modstanderen, og det er i sig selv svært nok, fortalte træner Annette Jensen.

Nibe bragte sig hurtigt foran med 2 mål – og senere i første halvleg med 4 mål. Mod slutningen af første halvleg fik IK1919 bedre fat og var blot bagud med 2 mål ved pausen.

Nibe fik styr på spillet efter pausen, og den tidligere føring fra første halvleg på 4 mål blev genetableret. Gennem 2. halvleg viste hjemmeholdet imidlertid svaghedstegn og selv enkle detaljer forekom svære for spillerne.
Aalborgenserner nærmede sig atter som det var sket i 1. halvleg, og ved stillingen 20-20 stod de for første gang lige. Og så trak IK1919 igen fra, og Nibe måtte trods godt kontraspil gennem kampen se sig slået til sidst.