HÅNDBOLD – 3. division herrer

Thisted – Nibe HK 22-30 (11-13)

Målscorere for Nibe HK: Frederik Dahl: 6 mål, Frederik Skak, Andreas Bang og Anders Møller Droob hver 4 mål, Magnus Veggerby, Sebastian Mortensen, Christian Hedegaard ogMads Krogh hver 3 mål.

Sæsonens sidste kamp på udebane i Thisted, var samtidig Jan Franks sidste kamp i spidsen for Nibe HK’s 3 divisionshold. Så kampen havde stor emotionel betydning både for træner og spillere. Vi vil rigtig gerne slutte sæsonen af med en sejr, og dermed give Jan den bedste afskedsgave vi kan. Vi ved jo at sejre betyder meget mere for Jan end en buket blomster, så det er klart vores mål at tage til Thisted og vinde i dag, lød det fra spillerne før afgang fra Nibe. – Vi har haft 3 gode år sammen med Jan, han har fået os op i 3 division og i denne sidste sæson lært os, hvad der skal til for at klare os i divisionshåndbold, så det vil vi godt sige tak for med en sejr idag fortsætter spillerne samstemmende.

Og Jan Frank fik den sejr i afskedsgave som holdet havde ønsket at give ham.

Nibe HK var taget til Thisted for at fighte, det skal der nemlig til mod et meget rutineret Thisted mandskab.

Første halvleg fulgtes holdene ad og som forventet blev der spillet hårdt og kontant, men fair, forsvarsspil fra Thisteds side. I slutningen af halvlegen fik Nibe HK mere og mere overtaget på Thisted, spillet begyndte at køre hurtigere for Nibe HK, og det var klart at Thisted ikke brød sig om at tempoet blev sat op. Derfor kunne Nibe HK gå til pause med et føring på 13-11.

I anden halvleg startede Nibe HK i et forrygende tempo og lukkede med højt tempo i kontrafasen reelt kampen på de første 13 minutter af halvlegen med en føring på 6 mål, herfra og hjem kontrollerede Nibe HK fuldstændig begivenhedernes gang, og sæsonens sidste kamp sluttede med en fortjent sejr og afskedsgave til Jan Frank med 30-22.

Vi slutter dermed den første sæson i 3 division med en 7. plads med 22 point, en helt igennem godkendt indsats. Vi har fået ét point i snit pr kamp, der er kun Skive, som rykker op i 2 division, og Aalestrup der slutter lige over os, som vi ikke har vundet over eller taget point fra, udtalte en tilfreds Jan Frank efter kampen