HÅNDBOLD – herrer, 3. Division

Aalborg KFUM – Nibe HK: 31-23 (15-11)

Mål for Nibe: Mads Krogh 6 mål, Mikkel Pedersen og Andreas Brunsgaard hver 5 mål., Kris Kristensen 3 mål., Frederik Skak 2 mål., Rasmus Skoda og Christian Hedegaard hver 1 mål.

Efter kampen var det et fåmælt trænerteam, der reflekterede over kampforløbet mod Aalborg KFUM. 

– Vi må indrømme, at vi slet ikke var tilstede mentalt i KFUM hallen i dag. Vi spillede kampen som om vi egentlig allerhelst ville være et helt andet sted. På intet tidspunkt i kampen havde vi momentum til at komme ind i kampen, og derfor vandt KFUM fortjent med 31-23 udtaler træner Michael Svenstrup efter kampen. Det er meget frustrerende, at vi efter en god kamp mod Aars’ 2. divisons hold i juledagene, holdmæssigt kan falde sådan sammen mentalt, når det gælder vigtige point i turneringen. Det er jo ikke fordi vi er blevet dårligere håndboldspillere på 8 dage, så der er noget der skal arbejdes med i ugen, der kommer, slutter Michael Svenstrup.

Selve kampen forløb helt og holdent på KFUM’s præmisser, og hjemmeholdet bringer sig hurtigt foran med 5 mål i første halvleg, en føring som Nibe aldrig formår at komme tilbage på.

Så anden halvleg udvikler sig på samme måde, med et uengageret Nibe hold, der spillemæssigt og mentalt halter bagefter et fornuftigt og klogt spillende KFUM mandskab.

 Nu venter to spændende hjemmekampe mod henholdsvis Løgstør og Vestbjerg for Nibe HK – så vi skal op på hesten igen, så vi kan komme hurtigt ud af den boble med manglende selvtillid efter KFUM kampen, slutter holdleder  Morten Dahl. 

Næste kamp er på lørdag d. 12 januar mod Vestbjerg i Nibe Idræts & KulturCenter.