Santander Cup 4. runde blev endestationen for Nibe Håndboldklubs bedste herrehold.

Nibe HK 3. div. – Hjallerup IF 2.div.: 23-30 (10-13)

Målscorere for Nibe: Frederik Skak 7 mål, Mads Krogh og Andreas Brunsgaard hver 4 mål, Anders Møller Droob 3 mål, Rasmus Skoda 2 mål, Frederik Dahl, Kris Kristensen og Christian Hedegaard hver 1 mål

Nibe HK der i 3 division ligger på en 4 plads, havde i 4. runde af Santander Cup pokalturneringen trukket Hjallerup, som ligger på 3. pladsen i 2 division.

Så det var på papiret en meget svær kamp, der tirsdag aften ventede Nibe HK, og det skulle også vise sig, at Hjallerup levede op til favoritværdigheden, men også at Nibe HK kunne gå fra kampen med rank ryg efter en godkendt indsats.

Nibe spillede frisk til i første halvleg og fulgte godt med Hjallerups hurtige spil, og selvom Hjallerup gennem hele halvlegen var foran, matchede Nibe 2. div holdet fint både på i forsvaret og angrebet. Hjallerup trak dog fra i de sidste minutter og kunne gå til pause med en føring på 10-13

I anden halvleg fulgte Nibe godt med det første kvarter, inden Hjallerup med 5 hurtige scoringer kunne trække afgørende fra og dermed sikre sig sejren. Det var i denne periode, man kunne se forskellen på 3. og 2. division. Det var tydeligt at Hjallerup var i bedre form og vant til at spille i et højere tempo i 2 x 30 minutter. På trods af forskellen gav Nibe aldrig op, og trods kramper og træthed, kæmpede Nibe til det sidste og vandt de sidste otte minutter med 6-3, i stedet for at slå op i banen. Dermed undgik Nibe at få en snitter på mere end 10 mål, og kun tabe 23-30.

– Der er masser af gode takter, vi kan tage med fra kampen til næste svære opgave i 3. division mod Aalborg HK. Heldigvis har vi en lille pause inden det opgør, så vi kan få restitueret og trænet 1½ uge inden vi skal til Aalborg HK d. 2 februar, udtaler træner Michael Svenstrup.

Nibes Rasmus Skoda blev som i andre situationer for Nibe spillerne, holdt i ej jerngreb af Hjallerups forsvar.