HÅNDBOLD: 3 division, herrer

Svenstrup Godthåb IF – Nibe HK 24-30 (14-18)

Målscorere for Nibe HK: Anders Møller Droob 8 mål, Mads Krogh 6 mål, Sebastian Mortensen ogFrederik Skak hver 4 mål, Kris Kristensen 3 mål, Frederik Dahl og Andreas Brunsgaard hver 2 mål, Jacob Schüsler 1 mål.

Tirsdag aften var Nibe HK 3. division herrer på besøg hos SGIF i en kamp der havde stor betydning for hjemmeholdet SGIF. Nibe var forberedt på hård fight fra SGIF, da de skulle bruge 2 point i kampen for at undgå nedrykning.

– Og vi må indrømme at vi efter at have tabt 3 tabte kampe, nok var det letteste mål i den proces. Så vi skulle være 100% tilstede i kampen for at få point med hjem fra en altid svær udebane i Svenstrup. Derfor var taktikken at vi fra start skulle skrue tempoet op, og spille kontant forsvarsspil, så SGIF’s smalle trup skulle bruge så mange kræfter som muligt fra start udtaler træner Michael Svenstrup.

Nibe kom også rigtig godt fra start i første halvleg og spillede netop med højt tempo og kontant forsvarspil, så SGIF fik lov at bruge mange kræfter fra start af. SGIF kom sig dog over starten og kom tilbage midt i halvlegen til stillingen 7-7. Herefter fik Nibe slået et lille hul og kunne gå til pause med en fortjent føring på 14-18.

Anden halvleg blev en noget mere rodet og hårdtspillet affære, med mange spilstop og udvisninger, så som så mange gange før mod SGIF blev det polerede spil gemt væk og fighteren fundet frem. Denne del af spillet havde Nibe HK meget mere at byde ind med end SGIF, og derfor kunne Nibe HK spille med stor fysisk kontrol halvlegen igennem og vinde kampen sikkert med 24-30.

Nu gælder det så sidste hjemmekamp i denne sæson, når Nordthy kommer på besøg i Nibe Idræts & Kulturcenter lørdag eftermiddag.