HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Nibe HK – NordThy HK 31-33 (12-19)

Målscorere for Nibe HK: Mads Krogh 8 mål, Anders Møller Droob ogFrederik Skak hver 6 mål, Rasmus Skoda 5 mål, Frederik Dahl 4 mål, Christian Hedegaard, Sebastian Mortensen hver 1 mål.

Vi havde virkelig glædet os til sæsonens sidste hjemmekamp, hvor Nordthy kom på besøg. Nordthy er et godt hold der spiller med stor gejst og hurtigt spil. Vi vandt med 1 mål i den første kamp i en tæt og intens kamp, og vi vidste at vi skulle være 100% klar for at kunne slå Nordthy, siger træner Michael Svenstrup, og han fortsætter:

– Derfor er det også ærgerligt, at vi tabte denne kamps første halvleg klart til et Nordthy hold, der kom ud med gejst og vildskab. Heldigvis viste vi i anden halvleg, at vi også kan fighte og er tæt på at kunne vende kampen til vores fordel til sidst. Men reelt tabte vi kampen på, at vi bliver kyst af Nordthys vildskab i første halvleg og derfor komr til at spille sidelæns og afventende i forsvaret i stedet for at tage initiativ i forsvar frem og på mål i angrebet, siger Michael Svenstrup efter kampen.

Nibe HK's herrer ligger nu på en 5. plads i 3. division. Sidste kamp for Nibe HK 3 division er på næste søndag hvor turen går til TVIS, hvor rækkens tophold venter.

Nibe HK's Sebastian Mortensen i gennembrud.