Nibe HKs bedste damehold skal i næste sæson have ny træner.

Annette Jensen har efter 4 sæsoner valgt ikke at forsætte. Først skal fra bestyrelsen i Nibe HK, lyde et stort tak for den store indsat igennem alle sæsonerne, både for førsteholdsdamer, men også især på tværs af alle dame seniorholdene.

Den nye træner er Casper Drensborg, som kommer fra et trænerjob for Skive fH's U17 drenge. Casper er for nylig flyttet til Haverselv fra Stoholm/Mønsted området, og har derfor søgt nye trænerudfordringer. 

Han har tidligere spillet 2. division og 3. division i Stoholm, men grundet skader og passion for træner gerningen har han valgt at skære lidt ned på at spille selv.

– Jeg glæder mig til udfordringen med at træne senior damer, og efter gode snakke med klubben, er jeg sikker på jeg har valgt en god klub. Jeg glæder mig til at starte, og håber spillerne og klubben vil tage godt i mod mig, siger Casper Drensborg.

– Vi er rigtig glade for aftalen med Casper, og vi har fundet det vi søgte, efter Annette meddelte at hun ønskede at stoppe. Vi har fundet en, som kan komme med helt friske øjne på det, og vi håber meget at spillerene vil forsætte med den store opbakning, siger bestyrelsemedlem Andreas Brunsgaard til Nibe Avis.