FODBOLD - Serie 2, herrer

Nibe-Chang: 6-1 (5-1)

Målscorer Nibe: 1-1 Bertil Lasthein, 2-1 Gabriel Martinez, 3-1 og 4-1 Bertil Lasthein, 5-1 selvmål, 6-1 Victor Pilgaard

Kampens spiller: Bertil Lasthein

Gult kort: Mads Vasegaard

Sikke en første halveg, sikke en indsats, bare wauw.

Nibe var inden lørdagens opgør hårdt ramt af afbud, hvilket betød 2 nye i forsvaret i form af Mikkel Høj og Jacob Staun. Der var også debut til Casper Lohse samt 16 årige Victor Pilgaard, og endda comeback til legenden Niclas Schunck.

Chang kom foran på en dødbold efter 10 minutter, men efter det var der kun et hold på banen. Nibe slog tilbage kort efter. En suverænt spillende Bertil modtog en fremragende aflevering i dybden og udlignede sikkert til 1-1. Kort efter leverede Gus og Gabi sammenspil i verdensklasse med 1-2 kombinationer.
Gabi modtager til sidst bolden i feltet og gør det til 2-1. Kort efter bliver Changs målmand udvist med direkte rødt, da han redder bolden udenfor feltet med hånden, som ellers ville være gået ind på Marcus Adelsens skud. Det straffede Nibe prompte.
Bertil modtager bolden lidt udenfor feltet, hvorefter han afdribler en modstander og sparker bolden op i krydset via stolpen, flot flot mål. Kort tid efter viser Bertil igen klasse. Han afdribler igen et par spillere og sparker den op i det andet hjørne og fuldender sit 6.mål i de seneste tre kampe.

Den kun 16 årige Victor Pilgaard kom ind i stedet for en skadet Asbjørn Corfitz. Victor fik hurtigt indflydelse. Bertil fandt ham inde i feltet og efter et kort træk fik Victor afsluttet, hvorefter en Chang spiller sparkede den i eget mål. 5-1 var også stillingen ved pausen.

Nibe blev enige om at holde fokus i anden halveg. Kadencen faldt dog naturligt, men Nibe gjorde stadig hvad der passede dem i lange perioder. Victor Pilgaard afgjorde opgøret efter assist fra Niclas Schunck.

En vigtig sejr, som betyder at Nibe får lidt afstand til nedrykningsstregen samtidig med de haler ind på dem i toppen i en meget tæt gruppe.

Assistent træner Allan Nicolajsen udtaler efter kampen: – Hvor bliver man bare glad på spillernes vegne. Vi var inden kampen presset af afbud, men dem som er med, leverer store præstationer sammen med resten af holdet. I dag handlede det om sammenhold og høj mental styrke. Vi i trænerteamet kunne ikke have ønsket os mere.