HÅNDBOLD – Jyllandsserien, kvinder

Nibe HK – Støvring Håndbold: 30-20 (14-8)

Mål for Nibe: Anne Sofie Jensen 10, Anne Baand og Amalie Adelsen hver 5, Julie Jensen, Nadja Batsberg og Julie Stoltz hver 3, Marie Dalum 1.

VNibe skulle tirsdag møde topholdet Støvring på hjemmebane i Nibe Idræts- & KulturCenter. 

På forhånd lignede det en svær kamp mod Støvring, som kun havde smidt ét point de første kampe. 

Trænere og spillere fik en god snak i optakten om, hvordan man skal spille kampen og hvilke af gæsternes spillere, der skal passes på. 

Træner Casper Drensborg fortæller:

– Jeg synes pigerne virkede tændte og klar til opgaven. Vi starter kampen flot forsvarsmæssigt og tackler, hvor der skal tackles og støder frem på de rigtige tidspunkter. 

Det resulterede i en periode på 17 min og 49 sekunder, hvor Støvring altså ikke får scoret et eneste mål, det er helt uhørt flot. 

– I samme periode ender vi med at komme foran 7-0, det må siges at være en flot start på kampen men kunne også have stået 12-0 ,da vi brænder nogle store chancer. Støvring får åbnet op, og vi scorer lidt på skift. Støvring spillere går frem på Julie Jensen og Anne Sofie Jensen  for at dæmme ned for vores angreb, men lykkes ikke til fulde, og selv om de kommer bedre med og får hentet et par mål før pausen, går vi til pause foran med 6 mål. Det ville jeg gerne have solgt den for inden kampen gik i gang, konstaterer en glad Nibe-træner.

– I pausen får vi lige aftalt nogle små ting og nogle modtræk til de 2 mandsopdækninger. 

Det gør, vi hurtigt kommer foran med en større margin og det tætteste de kommer på, er 24-17, inden vi igen får scoret nogle mål. 

– Hele 2. halvleg mandsopdækkede de Julie Jensen og det meste af tiden også Anne Sofie Jensen, men vi tog en fløj ud og satte en gennembruds stærkbagspiller mere ind som gjorde, at de ikke kunne holde os væk fra scoringer og sejren kom aldrig i fare. 

Jeg må fremhæve vores egen Landin i målet som stod imponerende, med 30 redninger og langt over 50% i redninger. Vanvittigt flot kamp af Lærke Alberg i målet. 

Også stor ros til Anne Sofie Jensen med sine 10 mål. 

Og så må jeg bare fremhæve hele holdet for en flot indsats. Man bliver en smule stolt over så perfekt en kamp. Næste kamp er også mod Støvring og kan vi slå dem igen, kan der blive spænding om de øverste pladser i tabellen, slutter en meget opstemt Nibetræner Casper Drensborg.