FODBOLD – Serie 3

St. Restrup IF - AaB: 3-0 (2-0)

Målscorere: 1-0, 2-0: Andreas Hedegaard, 3-0: Christian Montoya

St. Restrup IF ha fået en rigtig god start på sæsonen med tre sejre ud af tre mulige. Dette skulle holdet følge op på mod AaB.

St. Restrup IF startede kampen klart i teten. Det var tydeligt, at hjemmeholdet var mere klar og opsatte fra første dommerfløjt. Efter 33 minutter fik St. Restrup IF tilkendt et frispark. Dette tog Adi Salahovic sig af. Han sendte en præcis bold i panden af Thomas Nielsen, som kunne heade Andreas Hedegaard i en god scoringsposition – og han svigtede ikke, og headede bolden i mål til 1-0. Få minutter senere var scenariet det samme. Et frispark af Adi Salahovic fandt vej til Andreas Hedegaard, som kopierede sit 1-0 mål, ved på ny at heade bolden forbi AaB-målmanden til 2-0. Dette var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg stod der også St. Restrup IF på. Det var ikke meget AaB havde at komme med. Det var tydeligt, at de havde problemer med hjemmeholdets organisation. Efter 75 minutter var det St. Restrup IF’s Christian Montoya, der usvigeligt sikkert sendte bolden i mål til 3-0 efter flot oplæg af Anders Holt. 3-0 blev også kampens resultat.