Rigtig mange kommende elever og deres forældre lagde onsdag eftermiddag, vejen forbi Nordjyllands Landbrugsskole til Åbent Hus. 

Konceptet var en smule anderledes end »normalt«, idet Lundbæk tidligere har afholdt Åbent Hus en lørdag i januar. Denne gang har landbrugsskolen valgt at åbne dørene to eftermiddage i november og to eftermiddage i januar. Første arrangement løb af stablen onsdag i denne uge, og ifølge forstander Erik Poulstrup, var arrangementet særdeles velbesøgt 

– Jeg er meget tilfreds med fremmødet til vores første Åbent Hus-arrangement. Det er dejligt at se, hvor mange unge mennesker der er nysgerrige på landbruget og skolelivet her på Lundbæk. 

Fra kl. 15.00 var der planlagt et godt program til alle gæsterne. Alle startede med en rundvisning udført af skolens nuværende elever, hvor gæsterne fik mulighed for at se skolen i drift. Alle blev præsenteret for værkstedet, hallen, undervisningslokaler og det nye motionscenter (der snart er klar til indvielse.) Gæsterne fik ligeledes et indblik i, hvordan livet på landbrugsskolen er – blandet andet med fremvisning af værelser, pool og spisesal. 

Undervejs i dagens program, havde alle kommende elever og forældre mulighed for at få en snak med to af skolens vejledere, Eigil Poulsen og Hanne Hedegaard. Ligesom skolens Forstander Erik Poulstrup og Uddannelsesleder Charlotte Haahr også var til rådighed. Efter rundvisningen samles alle i skolens Auditorie, hvor Erik og Charlotte holdt et oplæg med præsentation af skolen og de forskellige uddannelser. Eigil afsluttede seancen i auditoriet med et oplæg omkring skoleforløb, praktikforløb, uddannelsesaftaler osv. 

Hele Åbent Hus-arrangementet sluttede i skolens spisesal, hvor køkkenpersonalet havde forberedt en typisk »Lundbæk-aftensmad« til alle gæsterne. Lundbæk gentager succesen og inviterer til Åbent Hus igen på onsdag i kommende uge. 

Gæster – og evt. kommende elever – fik sammen med forældre rundvisning og hyggede sig i opholdslokalerne.