Lørdag var der i Nibe og nærmeste omegn dømt indsamling af affald fra den nære natur.

Foråret er den tid, hvor mange måneders stilstand i naturen afløses af vækst og friske farver. Men inden naturen dækker alt for meget for efterladenskaber af forskellige typer affald, skal der ryddes op og samles ind. Dette initiativ har Nibe Samråd og Nibe Handelsforening gennem en årrække stået for, og lørdag var der igen gang i gribetænger og affaldsposer.

Nibe Handelsforenings forretningsdrivende medlemmer tog fat allerede fra lørdag morgen tidligt, hvor store dele af midtbyen blev fejet og rengjort.

Efterfølgende havde arrangørerne budt til morgenkaffe, med Jutlander Bank i Nibe som vært. Her stødte deltagere fra en række foreninger til, hvorefter man spredte sig til de tildelte områder.

Tovholder på affaldsdagen, Anette Petersen fra Nibe Samråds bestyrelse, takkede de mange deltagere for deres engagement, inden hun sendte indsamlerne afsted. Samtidig gav hun den opfordring videre til alle, at det jo til stadighed gælder om at holde naturen ren, og budskabet gælder jo os alle – såvel hver især som borgere, men også virksomheder og foreninger, institutioner m.v.

Medlemmer af Nibe Alternative Bicykleklub samler her affald ved havneområdet i Nibe.

Se billedgalleriet herunder, men en række indtryk fra dagen.

waffald6867
waffald6873
waffald6908
waffald8857
waffald8865-Nibe-Roklub
waffald8874-Anita-Grndahl-Ava-Grndahl-Kristian-Grndahl-og-Annette-Krarup