Da borgmester Thomas Kastrup-Larsen forleden var i Sebbersund for at klippe snoren ved indvielse af »Grejbanken« blev han budt velkommen af formand for Kulturbrugsen, Lone Haagerup, og hun viste borgmesteren rundt i byens samlingssted, Kulturbrugsen, som netop er blevet færdig med at nyindrette et lokale på første sal. Her findes i forvejen to værelser, som kan lejes til overnatning, men som noget helt nyt er der nu også et helt specielt lokale, som kan anvendes af byens borgere til mange forskellige formål. Døren hertil var i dagens anledning smykket med en rød sløjfe, som borgmesteren fik lov til at bryde, så indvielsen af det bedstemor-agtige lokale fik sin egen lille ceremoni.

Indenfor kunne den lokale multikunstner Helle Lykke fortælle borgmesteren om rummets tilblivelse: Hun selv og Tulle Trikker fik fuldstændig frie tøjler til at indrette rummet, og blev hurtigt enige om, at inspirationen skulle komme fra bedsteforældrenes foretrukne opholdssted - dagligstuen. Derfor er navnet på rummet også - indtil videre - »Bedstemors Salon«. Indretningen, interiøret og farverne peger i én retning: RETRO!

Helle Lykke præsenterede borgmester Thomas Kastrup-Larsen for det nye værested i Sebbersund: »Bedstes Salon« oser af retro-stemning, og er tænkt som en tidslomme, hvor man f.eks. kan gå tilbage i tiden, eller på opdagelse i rummets møbler og øvrigt inventar.

- Vi har ønsket at skabe et rum, hvor det er hyggeligt at være, og hvor man kan lægge  sine problemer fra sig, og tidsmæssigt lade sig føre tilbage i tiden, og så iøvrigt gøre præcis det man har lyst til lige nu: Strikke, meditere, læse, spille spil, samtale eller noget helt andet. Og så kan man samtidig gå på opdagelse i fortiden ved at studere de mange gamle/antikke elementer der er i stuen - såsom det gamle ur, som siger TIK-TAK, som et tegn på at tiden går, men at vi selv bestemmer, hvad vi vil bruge tiden til. Her giver »Bedstemors Salon« med en helt unik intimsfære nogle anderledes rammer at fordybe sig i, og det er brugerne selv, som afgør hvad rummet skal anvendes til, betoner Helle Lykke.