Nibe – Hadsund 5-1 (1-1)

Målscorere: Christian Lohse 2 og Andreas Schunck 2, Mick Andersen 1

Gule kort: Henrik Bruun og Martin Sandvej.

Sæsonens første kamp for Nibe Boldklubs bedste tropper i serie 1 var et opgør mellem oprykkerne fra Nibe og de hvide fra Hadsund.

Nibe måtte til dagens kamp undvære Jesper Droob og Jonas Koldkjær, som begge havde været med hele vejen i serie 2. I deres sted var Christian Lohse og Andreas Bødker atter at finde på Nibes træningsanlæg og dette havde belønnet sig med en plads blandt Nibes 14 udvalgte.

Nibe startede som lyn og torden. Allerede efter 3 minutter var hjemmeholdet kommet foran på et mål af Mick Andersen efter et hjørnespark.

Herefter kom Hadsund lidt mere med i kampen og efter 20 minutter fik de tilkendt et straffespark, som blev omsat stensikkert fra pletten.

Da der manglede 1 minut af første halvleg fik Henrik Bruun det gule kort for at brokke sig til dommeren, men stillingen holdte halvlegen ud.

Da der manglede 30 min af kampen, fik Nibe et frispark midt på Hadsunds banehalvdel. Med lidt hjælp fra vinden og keeperen, scorede Andreas Schunck til en fortjent 2-1 føring.

15 minutter senere var Andreas Schunck atter på pletten med et mål til 3-1. Dette lukkede kampen og gæsterne havde ikke mere at komme med.

Med 15 minutter igen blev Christian Lohse sendt på , og 10 minutter senere havde han scoret til både 4-1 og 5-1.

Martin Sandvej fik med 2 minutter igen af kampen et gult kort.

Som kampens bedste spiller blev valgt Nibe-keeperen Lars Loft.