Nibe Alternative Bicykleklub  gennemførte i en årrække et årligt, særligt indslag på cyklistfronten; nemlig en cykelskole fra 7 år til syvende klasse – kaldet »Sikker7«. Nu genopstår dette arrangement i en ny form.

Den lokale cykelklub med kun ganske få medlemmer, kan i år fejre 25 års jubilæum, hvilket formelt skete tidligere på året. Nu skal publikum og de lokale cyklister aktiveres, og det sker med et særligt cyklist-arrangement den 30. august, forklarer Peder Bach og Jørgen Højgaard fra NAB’s arrangementsudvalg.

Der er lagt op til en hyggelig tur for hele familien på cykel med start ved Nibe Idræts- og KulturCenter, og der køres på cykelstien til Vokslev, til højre kort efter åen, og med »bjergkørslen« op gennem Huul Mølle. Lige ovenfor Huul Mølle bakken er der velfortjent forplejning. Turen fortsætter ned til Grydsted, hvor der køres ad cykelstien retur til Nibe Idræts- & KulturCenter. Også her er der forplejning til alle og selvfølgelig overrækkelse af diplomer til deltagerne, forklarer repræsentanterne for den jubilerende forening – og tilføjer: Husk cykelhjelmen!

Blandt deltagere under 14 år, der gennemfører, trækkes lod om et gavekort til på et weekendophold til en værdi af kr. 1500,-

Inden afgang på Sikker7 Familieturen er der opvarmning sammen med Spar Nord’s maskot »Frynse«

Tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.