I lørdags markerede Nibe Tennisklub sit 110 års jubilæum med en aktiv eftermiddag på banerne, efterfulgt af jubilæumsfest om aftenen.

Ved jubilæumsturneringens start blev der budt velkommen af klubformand Finn Kent Jensen, og han gav efterfølgende ordet til Per Mikkelsen fra Fonden Himmerland, som havde medbragt svaret på en ansøgning om penge til forskellige tiltag i Nibe Tennisklub, som gennem de seneste fem sæsoner har gennemgået en rivende positiv udvikling.

Men der skal penge til for at skabe udvikling, - og derfor havde klubben ansøgt Fonden Himmerland om 12.500 kroner, som udgør cirka halvdelen af omkostningerne til de planlagte gøremål og investeringer. Per Mikkelsen gav udtryk for, at han i særlig grad er glad for, at Fonden Himmerland kunne overrække checken til Nibe Tennisklub: - For der er ingen tvivl om at et de 12.500 kroner gør en mærkbar forskel i en klub af Nibe Tennisklubs størrelse, sagde Per Mikkelsen blandt andet.

Per Mikkelsen (t.h.) fra Fonden Himmerland (Himmerland Forsikring) kunne forleden overrække klubformand Finn Kent Jensen et gave-bevis på donationen på 12.500 kroner.