Nibe pressede topholdet godt, men var ikke heldig i afgørende situationer.

FODBOLD, herrer, serie 1

Nibe Boldklub - Aalborg Chang: 0-2 (0-1)

Ud over at være rækkens førerhold, så havde Chang også en 4-0 sejr med sig fra første indbyrdes opgør mod Nibe. Der ventede derfor hjemmeholdet en stor mundfuld til lørdagens opgør, hvor man var uden Kenneth Lohse til dagens opgør.

Det var en blæsende eftermiddag på Nibe stadion, men der var alligevel mødt et talstærk antal tilskuere op for at støtte hjemmeholdet. Fra kampens start var der masser af fight. Chang var mest i boldbesiddelse, men Nibe stod rigtig godt på banen og hver spiller tog de nødvendige løb for sin sidemand. Det gjorde, at Changs sædvanlige flotte opspil blev brudt af et kæmpende Nibe hold.

Nibe var tæt på et par gange på kontra, men manglede lige det sidste i de afgørende situationer. Efter 30 minutters spil måtte Nicolai Nielsen forlade banen med en skade og blev erstattet af Andreas Bødker. Og for første gang i halvlegen blev Nibes organisation brudt. To spillere blev overspillet efter et indkast i højre side. Det efterfølgende indlæg reddede Lars Loft flot i første omgang men på riposten scorede Chang sikkert til 1-0. 5 minutter før pausen fik Andreas Bødker en advarsel og 10 minutter; lidt tyndt dømt af dommeren.

Efter pausen havde Nibe medvind og det virkede til at passe dem godt. Som ofte før i dette efterår blæste hjemmeholdet modstanderen bagover i anden halvleg. De pressede og pressede mens Chang spillerne løb forvirret rundt og begyndte at skændes indbyrdes. 20 minutter inde i anden halvleg var Nibe tæt på. Andreas Schunck fandt plads og fik vendt sig mod mål og fra 30 meter sendte han et flot skud af sted, som Changs målmand fik reddet op på overliggeren. Kort tid efter var Nibe igen på spil, denne gang i venstre side. Asbjørn Corfitz havde taget et flot løb i dybden men hans forsøg blev flot reddet af Changs målmand.
Halvlegen igennem stod der Nibe på det meste, men symptomatisk for Nibes efterår blev de straffet mod slutningen af kampen. En bold som de fleste troede var ude over baglinjen til målspark endte kort tid efter til et hjørnespark til Aalborg Chang. Det efterfølgende hjørnespark endte med et straffespark til gæsterne, da Andreas Bødker havde fat i trøjen på en Chang spiller og så stod det 2-0.

En kamp Nibe kan være stolte af. Hjemmeholdet stod godt på banen, kæmpede for hinanden og var tæt på i flere omgange. Det skal nok vende for de grønne, lyder kommentaren fra holdleder Allan Nicolajsen.

Holdets næste kamp er ude mod Hobro på lørdag.

 

Lars Loft Nedergaard, Mathias Johansen, Asbjørn Corfitz, Martin Sandvej og Sebastian Julin.