HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Aalborg KFUM – Nibe HK 23-28 (13-15)

Målscorere for Nibe HK: Mads Espensen 6 mål, Frederik Dahl, Mads Krogh og Frederik Skak hver 5 mål, Andreas Brunsgaard 3 mål, Anders Droob og Andreas Bang hver 2 mål.

Efter et par tætte kampe, der begge var endt med nederlag til Nibe HK’s 3. divisions herrer, skulle de i dag på udebane mod Aalborg KFUM.

KFUM kæmper med at komme væk fra bunden af rækken. Så derfor er det ekstra vigtigt, at vi i dag spiller op til vores bedste og får rystet den nervøsitet af os, der følger med de lidt svingende resultater på det sidste. Det kan nemlig også betyde at vi får rykket os yderligere væk fra bundkampen, udtaler træner jan Frank før kampen.

Kampen startede dog noget nervøst for Nibe HK, der slet ikke formåede at få tempo i spillet i hele første halvleg, der resulterede i at Aalborg KFUM kunne udnytte et par personlig fejl og med kontraspil bringe sig foran med 13-15 ved pausefløjtet.

I pausen taler vi om at vi skal være tålmodige i vores angrebsspil og samtidig få mere tempo i benene, så vi på den måde kan køre KFUM trætte og forhåbentlig komme tilbage i kampen hurtigt i anden halvleg. Det lykkedes ikke til at begynde med KFUM slog godt fra sig de første 10 minutter af anden halvleg og var stadig foran med 3 mål efter 10 minutters spil. Gutterne skal have ros for at selv om vi brænder flere oplagte chancer bliver ved med at kæmpe, så vi vinder de sidste 20 minutter overbevisende med 11-3 fortsætter Jan Frank efter slutfløjtet.

Med den her vigtige sejr i rygsækken, kan vi se frem til et par gode træninger i ugen der kommer. Vi håber på at rigtig mange vil kommen en tur i hallen, når vi næste lørdag slutter 1 halvdel af sæsonen  af mod et rutineret Thisted hold på hjemmebanen i Nibe Idræts & Kultur Center slutter holdleder Morten Dahl.