HÅNDBOLD - serie 1, damer

Svenstrup Godthåb IF - Nibe HK: 18-16 (11-7)

Mål for Nibe: Caroline Abildgaard 4 mål, Anne Sofie Jensen, Sarah Bach og Camilla Carlsen hver 3 mål, Marie Dalum 2 mål, Sofie Klitgaard 1 mål.

Torsdag aften har Nibe Håndboldklubs bedske damehold spillet mod Svenstrup, i Svenstrup. En vigtig kamp, holdet skulle vinde, for selv at kunne afgøre sin forbliven i serie 1.

Holdets træner Annette Jensen: – Vi kom rigtig skidt fra start. I de første 20 minutter lavede vi kun to mål. Vi var bagud 8-2. Så tog Caroline Abildgaard fat og scorede tre mål, og med hendes fine indsats og bedre spil på holdet generelt kom vi bedre med i kampen og vi gik til pause bagud 11-7.

Nibe startede rigtig godt i anden halvleg, og kom ret hurtigt på 12-12, og derfra var kampen tæt. Gæsternes angrebsspil og forsvarsspil var markant bedre i anden halvleg, men til sidst mister holdet grebet om kampen og må se sig besejret 18-16.

– Det betyder, at vi ikke længere selv kan afgøre, om vi skal forblive i serie 1. Det håber vi selvfølgelig fortsat på, at vi kan, men hvis ikke må vi kæmpe os tilbage i næste sæson, siger Annette Jensen til Nibe Avis.