FODBOLD - serie 1, herrer

Nibe-RKG: 0-4

Det var et uforstående og rystet Nibehold som sad tilbage efter kampen.Den ene brændte chance efter den anden og defensivt kom RKG tilmed ikke frem til de store chancer.Alligevel endte kampen med, hvad der kan betegnes som en lussing.

Et resultat der i den grad lyver men faktum er, at Nibe ikke scorer på sine chancer og samtidig straffes prompte når man laver selv de mindste fejl.

Kampen startede meget lige. Det var tydeligt at Klarup havde hørt de skulle ligge tæt på Gus, Gabi og Mathias Johannesen. Nibes spillere fandt dog hurtigt ud af, at de blev nødt til at spille mere primitivt. Efter 10 minutter sendte Anders Studsgaard en bold i dybden. Mathias fik fat i bolden og fandt Frederik Bak i feltet som desværre brændte en halvstor mulighed. 5 minutter efter var Frederik igen på spil. På egen banehalvdel modtog han bolden og spurtede fra alt og alle ude på kanten, hvor han til sidst prøvede at finde Niels Rise men den sidste aflevering manglede præcision. 0-1 til RKG. Nibe fortsatte og Niels Rise havde en stor mulighed med en friløber efter en flot aflevering af Mathias. Resten af halvegen kom Nibe frem til flere store muligheder men fik ikke udnyttet mulighederne. Resultatet holdte dog til halvegen.

I anden halveg blæste Nibe det ene angreb efter det andet ned mod RKG som slet ikke kunne finde fodfæste. Niels Rise og Mathias Johannesen havde især store muligheder i starten. 0-2 til RKG. Nibe gav ikke op og fortsatte med at presse på. Klarup spillerne virkede tunge og trætte og Nibe gjorde i perioder hvad der passede dem. 0-3 til RKG. Nibe viste høj moral og blev ved med at kæmpe for hinanden og skabe chancer. 0-4 til RKGNibe rammer stolpen.

Næste kamp er hjemme torsdag mod AaB kl. 19.00

 

.