Det bliver en svær kamp som alle andre når Nibe HK's bedste kvindehold søndag møder Svenstrup / Godthåb på udebane i Svenstrup.

– Der er ingen nemme kampe i Jyllandsserien, og kampen bliver jo ikke nemmere af af alle forventer en sejr over puljens sidsteplads med 0 point. Det gør også vi kun kan skuffe og det er der vi skal være ekstra klar og give alt hvad vi har, siger træner Casper Drensborg til Nibe Avis.

Nibe-træneren supplerer:
Jeg synes vi har fortjent det hvis det lykkedes. Jeg tror på de kan lykkedes med at klare sig i 3 division hvis det ender sådan i Svenstrup.
Kan man holde på hele truppen, kan jeg ikke se det ikke skal kunne lykkedes. Det sammenhold og den bredde der er i Nibe er uvurderligt. Vi har brugt nærmest samtlige spillere på kvindesiden på 1. holdet, og det viser jo bredden i klubben lige pt – og vildt, at man har 20 spillere der alle kan bidrage positivt på den ene eller anden måde.
Alle spillere kender deres roller og vi er bare gode til at hjælpe hinanden. 
Jeg har haft spillere med der ikke er kommet på banen, spillere der har været inde i 5 minutter fordi der har brug for det.
Det er lige præcis sådan sammenholdet i en klub skal være og det er der vi har flyttet os allermest siden jeg kom til.
Der er ingen sure miner over mine valg og alle er bare glade for at være en del af vores trup.

NIBE HK DAMER er ikke et serie 2 og Jyllandseriehold, vi er en samlet enhed og derfor kommer de også til at klare 3. division uden nedrykning, hvis det kommer så
vidt og vi får 2 point i Svenstrup.

Forlænger ikke
Desværre bliver bliver det uden mig i næste sæson da klubben ikke forlænger med mig.
Vi har flyttet os i Nibe HK på Kvindesiden og er stolt over det arbejde der er lavet de sidste to år. »Vi er Nibe HK«, slutter Casper Drensborg.