FODBOLD, serie 4

Sebber IF - Nibe Boldklub: 1-1 (1-1)
 
Mål for Sebber: Danni Gertsen. Mål for Nibe: Frederik Nygaard.
 
Der fremstår historisk set en del »kult« omkring de lokale opgør mellem fodboldklubberne Sebber IF og Nibe Boldklub.
I »gamle dage« var det opgøret i Jyllandsserien, der trak mange tilskuere, når de to klubbers førstehold mødtes med klubbernes koryfæer i intern fight. Siden er det gået anderledes, men altid har der været stort fokus på kampene, når de to klubber mødtes. En overgang blev opgøret, der som oftest stod i serie 4 eller serie 5, benævnt »kampen om fiskekvoterne«, idet Nibes fodboldspillere for godt en halv snes år siden sejlede i et par joller fra havnen i Nibe til Valsted landingsplads, hvorfra de så gik til Sebber Stadion og spillede fodbold.
 
Nu om dage må kampen nærmest betegnes som en meget lokal udgave af »El Classico«, hvor det mest er håneretten, det handler om. Kampen stod lørdag i serie 4 med Sebber IF som vært og hjemmehold, mens Nibe Boldklub mødte med sit andethold.
 
Før kampen skulle de to holdledere Kenneth Gertsen og Allan Nielsen lige psyke hinanden ved sidelinien. I kampen lagde Nibe et hårdt pres fra kampens start og kom foran allerede efter tre minutter ved Frederik Nygaard.
 
Sebber kom efterhånden mere med i kampen og fik udlignet efter en halv time ved Danni Gertsen.
 
Fra anden halvlegs start pressede Nibe igen hårdt på men Sebber red stormen af og resten af kampen var spil og chancer forholdsvis jævnt fordelt. Sebber IF kunne nok være mest tilfredse med 1-1, men de holds spillere sad da fint sammen efter kampen og drak et par velfortjente øl.

Kasper Jørgensen, Frederik Nygaard og Luca Munafo i kamp om bolden.