Nibe Boldklub og Nibe Håndboldklub har indgået et samarbejde omkring kontingent på herre- og dame seniorsiden fra 2018 og indtil videre med 2018 som test-år.

Samarbejdet går på, at vi vil undgå, at spillere skal stå overfor valget mellem at spille enten fodbold eller håndbold, når ens SU måske ikke rækker til begge dele. Specielt når den ene klub er den primære og den anden er den sekundære. Nogle spillere spiller måske 3. division i håndbold, men vil egentligt også gerne spille fodbold en gang imellem, forklarer formændende for de to klubber, Steffen Gertsen og Knud Tobiasen. 

Bestyrelserne i de to klubber er derfor blevet enige om, at man kan »nøjes« med at betale 200 kr. halvårligt i den klub, man sekundært spiller i. Det er en besparelse på knap 500 kr. halvårligt for spilleren.

Begge klubber håber på en synergieffekt, så vi får endnu flere seniorspillere på såvel herre- som damesiden, da det nu bliver næsten 1.000 kr. billigere at spille både/og i stedet for valget mellem et enten/eller, lyder det fra de to klubberns formænd.