13 skytter repræsenterer Nibe Jagtforening i Herning

Den kommende weekend afholdes Danmarks Jægerforbunds mesterskabsskydning i jagtskydning og jægertrap i Herning Jagtcenter – og Nibe Jagtforening er rigtig godt repræsenteret med kvalifikation af 13 skytter fordelt på 3 hold; Veteranhold – Oldboyshold – Seniorhold.

Der skydes både hold og individuelt, og Nibe Jagtforening har flere skytter med, der kan komme helt til top, hvis de ’rammer dagen’.

Der er blandt andre, store forventninger til Nibe Jagtforenings seniorskytte John Christensen, som vandt kredsskydningen på hjemmebanen i Nibe i maj måned – og ser rigtig skarp ud i øjeblikket!

Kredsskydningen er kvalifikationsskydningen til mesterskabsskydningen. Her vandt John i suveræn stil med 40 i 40, dvs. traf på alle 40 lerduer i serien, i samme antal skud.

Der deltager 857 skytter fra hele landet til mesterskabsskydningen i Herning, hvor også 40 i 40 bliver nødvendigt, hvis man vil gøre sig forhåbninger om podiepladser. En anden af foreningens absolutte topskytter Carl Anders Høgh gjorde det sidste år, men tabte så desværre i finalen, hvor en omskydning var nødvendig, for at afgøre podieplaceringerne i seniorrækken.

Foreningens flugtskytter har trænet ekstraordinært meget i denne sæson, udover tirsdagstræningen i Nibe, på næsten alle skydebanerne i Nordjylland - og i denne uge foregår træningen så på konkurrencebanerne i Herning Jagtcenter, hvor formen og de sidste detaljer finpudses.

Kredsmester John Christensen – repræsenterer Nibe Jagtforening i Herning.