HÅNDBOLD, 3. division herrer

Nibe HK - Nors BK: 32-27 (13-13)

Målscorere: Benjamin 10, Mads 6, Gustav og Jakob 4, Andreas, Casper og Christian 2, Frederik og Max 1.

Efter holdets store nederlag i første kamp, var der lidt nerver på op til og i starten af denne kamp. Og dertil et par afbud grundet skader, så var trænerteamet allerede begyndt at tænke kreativt inden kampen.

– Men spillerne var klar og leverede højt tempo og mange redninger fra start, desværre var der også alt for mange tekniske fejl. Vi gik til pause med 13-13 og en følelse af at vi godt kunne have været foran med en del mål, lyder det fra træner Lasse Thomsen efter kampen.

Efter pausen blev det en meget lige affære. Hjemmeholdet døjede med at få lukket helt af i forsvaret, men scorede samtidig masser af mål.

I slutningen var det dog Nibe, der havde det største overskud. En kombination af højt tempo i angrebet og en del redninger, knækkede kampen i hjemmeholdets favør med ca 10 minutter tilbage.

Alt i alt var det som vi havde håbet. Spillerne fik selvtillid og øvet vigtige kombinationer, samtidig med at vi fik spillet 2 nye spillere godt ind på holdet, siger Lasse Thomsen afslutningsvis.

Næste opgave er på udebane i Nordthy, lørdag d 9/10.