FODBOLD – Serie 3

St. Restrup IF - Skalborg: 2-0 (2-0)

Målscorere: 1-0: Anders Holt, 2-0: Christian Montoya

St. Restrup IF tog Skærtorsdag imod lokalrivalerne fra Skalborg, hvor der som vanligt i disse opgør var mere end blot points at spille om – der var også æren og håneretten, blandt spillere som kender hinanden på kryds og tværs af de to klubber, at spille om.

St. Restrup IF satte sig på opgøret fra første fløjt, og der gik ikke længe før hjemmeholdets angrebsduo; Christian Montoya og Anders Holt voldte Skalborg-forsvaret store problemer. Efter 15 minutter bragte Anders Holt hjemmeholdet på vinderkurs, da han scorede til 1-0. Senere var det så Christian Montoya, som kunne sende bolden ind bag en sagesløs Skalborg-målmand til 2-0. Dette var også resultatet ved pausen, efter en første halvleg, hvor Skalborg-holdet skulle være godt tilfreds med ikke at være mere bagud, for hjemmeholdet havde misbrugt nogle store chancer.

Anden halvleg var som kampens først. Hjemmeholdet satte sig på opgøret fra halvlegens start. Spillet var til tider rigtigt godt, og med få berøringer op gennem banen fik de produceret den ene store chance efter den anden. Men den sidste skarphed manglede til at få puttet bolden i mål. Her var det især Anders Holt, Christian Montoya og Jakob Kristensen, som var tæt på. Omvendt havde Skalborg-holdet ikke det store at byde på i den modsatte ende. Til det var hjemmeholdets defensiv for stærk. Efter 90 minutter viste måltavlen forsat 2-0 til hjemmeholdet, efter et opgør hvor de producerede en god håndfuld oplagte scoringsmuligheder.