FODBOLD, SERIE 1

Hadsund – Nibe 2-3 (2-0)

Målscorer: Andreas Schunck 2 og Niclas Schunck 1

Gule kort : Mathias Johansen

Man skulle ikke være den helt store fodboldprofessor for at se at dagens kamp var en af de hidtil vigtigste i sæsonen. Hadsund med 1 point og Nibe med 4 point. En sejr til Hadsund ville bringe hjemmeholdet på 4 point, mens en sejr til Nibe ville give dem 7 point og lave et stort hul til rækkens bundprop.

Nibe kom bagud allerede efter 5 minutter, da Nibes forsvar blev spillet tyndt i deres venstre side.

Efter 25 minutter blev Mathias Johansen præsenteret for det gule kort efter at have savet en Hadsundspiller midtover. Hadsund scorede på det efterfølgende frispark til stillingen 2-0. Til trods for 1 mand i undertal, var det Nibe, som var toneangivende. Al spillet forgik på Hadsunds banehalvdel og man kunne fornemme at en Nibe scoring var lige rundt om hjørnet.

Men sådan skulle det ikke gå. Stillingen holdte halvlegen ud.

I pausen sadlede Nibe om til 3-4-3 for at lægge endnu større pres på modstanderen. Andreas Corfitz blev sendt på banen, han var en evig trussel sammen med brødrene Schunck. Da uret rundede de 60 minutter, modtog den unge Christian Lohse bolden på kanten af eget felt. Herefter tog han et langt rush op ad banen og afleverede til Niclas Schunck, som sendte bolden ind i panden af sin lillebror Andreas Schunck som headede læderet op i det ene hjørne. Virkeligt et klassemål.

Herefter vidste man, at Nibe ville score igen.

Niclas Schunck løb i ryggen af Hadsundforsvaret, fik bolden i dybden og med enormt overblik, lagde han bolden på tværs til Andreas Schunck som sikkert kunne score i et tomt mål til 2-2.

Med 5 minutter igen bragte Niclas Schunck Nibe foran med 3-2 efter et klumpspil.

Stillingen holdt kampen ud Nibe kunne rejse fra Hadsund med 3 vigtige og ikke mindst fortjente point.

Et resultat, som viser, at med den rette indstilling og vilje kan Nibe sagtens begå sig i serie 1. Omvendt så ser man også, at hvis man ikke er 100% koncentreret, bliver fejlene straffet med det samme i form af mål, lyder det fra assistenttræner Bjarke Skau.