HÅNDBOLD: Damer serie 1

Damerne kæmpede sig tilbage i kampen og vandt 2. halvleg med 10-6, men det var ikke nok til en samlet sejr.

Nibe HK - Sæby HK: 19-22 (9-16)

Mål for Nibe HK: Camilla Carlsen 6 mål, Sofie Klitgaard 5 mål, Marie Dalum og Kirstine Skadhauge hver 3 mål, Christina Bruun og Astrid Dalum hver 1 mål.

Lørdag tog Nibe Håndboldklubs bedste damehold i serie 1 på hjemmebanen i Nibe Idræts- & KulturCenter imod rivalerne fra Sæby HK.

Ifølge træner Annette Jensen var optakten til kampen lidt rodet, og det bar 1. halvleg meget præg af. 

– Vi kom rigtig dårligt fra start. Hverken forsvar eller angreb virkede optimalt. Vi var oppe mod et meget rutineret hold, og det var tydeligt i deres spil at de havde spillet håndbold på et noget højere niveau, forklarer Nibe-træneren. 

I pausen, hvor stillingen var 9-16 i gæsternes favør lavede Nibe-holdet nye aftaler og der var stor enighed om at fortsætte med at kæmpe for en sejr. 

– Vi kom rigtig godt igang efter pausen og scorer en del mål, og samtidig holder vi Sæby fra at score, fortsætter Annette Jensen – og vor målvogter Line Lützow stod en rigtig flot 2. halvleg. 

Nibe kæmper sig så stille og roligt tilbage i kampen med flot målmandsspil, godt forsvarsspil og tålmodig angrebsspil. Med ca. otte minutter igen kommer hjemmeholdet på 17-18, men desværre når Nibenitterne aldrig helt op, og taber så kampen 19-22. 

Annette Jensen sender sin store tak til publikum for god opbakning, og god stemning på hjemmebanen i Nibe.