HÅNDBOLD – Serie 1, damer:

Nibe HK - Strandby-Elling: 20-19  

Mål for Nibe: Kirstine Skadhauge og Camilla Carlsen hver 6 mål, Frederikke Primdahl 5 mål, Sofie Klitgaard 2 mål og Christina Bruun 1 mål.

Torsdag tog Nibe Håndboldklubs imod Strandby-Elling på hjemmebane.  

Nibes træner Annette Jensen: – Vi vidste på forhånd at det ville blive en svær kamp. Strandby-Elling er et rutineret hold med flere dygtige spillere. Inden kampen fik vi en god snak om hvordan vi skulle angribe kampen. Vi var enige om at vi skulle tage initiativ og ikke bare vente og se hvad de kom med.  

I kampen mandsopdækkede Nibes Strandby-Ellings playmaker hele kampen, og det viste sig at være en god ide. Marie Dalum stod for mandsopdækningen i alle 60 minutter, og hun løste opgaven rigtig flot.  

Nibes spillere og træner var enige om, at hjemmeholdets angrebsspil skulle være lidt mere varieret og forsvarsspillet skulle være hårdt. Begge dele lykkedes rigtig godt i 1. halvleg, og ved pausen førte Nibe 14-9.  

I anden halvleg mandsopdækkede Strandby-Elling Kirstine Skadhauge og Camilla Carlsen, som begge havde spillet en rigtig god første halvleg. Det gjorde det svært for hjemmeholdet i angrebsspillet og spillerne formåede kun at score 6 mål i anden halvleg.  

– Heldigvis stod vort forsvar stadig stærkt og begge vore målmænd Line Lützow og Lærke Alberg stod godt i målet, og jeg er utrolig glad for sejren og stolt af pigernes præstation på banen, siger træner Annette Jensen til Nibe Avis.