FODBOLD – SERIE 2

Nørhalne - St. Restrup IF: 5-0 (1-0)

Mandag eftermiddag skulle St. Restrup IF følge op på deres gode sæsonstart, hvor holdet hverken har tabt i serie 2-turneringen og i pokalturneringen. Denne gang ventede Nørhalne på udebane. St. Restrup IF vandt deres første indbyrdes opgør, i sæsonen, med 3-1 på hjemmebanen i Frejlev.

St. Restrup IF havde op til kampen forsøgt at få denne rykket, da holdet ser ind i en periode med fem kampe på kort tid, men det ville Nørhalne ikke være med til.

Kampen startede meget lige. Hjemmeholdet spillede afventende, hvor det var tydeligt, at de både havde respekt for St. Restrup IF’s offensiv, men også ventede og lurede på omstillingsmuligheder i spillet. Efter 25 minutters spil blev Nørhalne tildelt et straffespark. Denne mulighed blev omsat til en 1-0 scoring. Dette var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg var 10 minutter gammel, da Nørhalne fordoblede deres føring, med en scoring til 2-0. Kort efter blev St. Restrup IF tildelt straffespark, men dette blev misbrugt – så der stod stadig 2-0 på måltavlen. I kampens sidste 15 minutter tilsmilede heldet sig yderligere til hjemmeholdet. Tre chancer blev alle omsat til mål – så kampen endte med en 5-0 sejr til Nørhalne.

Et yderst skuffende resultat for de ellers så sejrsvante St. Restrup-spillere, men holdet får rig mulighed for at revanchere sig, da der venter holdet tre turneringskampe de kommende seks dage.